spot_img
spot_img

Twee inbrekers aangehouden en opgesloten

Atualizado há

- Publicidade -

De 43-jarige Clarence C. en zijn comparant de 34-jarige Milton M. zijn op woensdagmorgen 27 augustus aangehouden op een adres aan de Toevluchtweg in het politie ressort Uitvlugt. De politie van uitvlugt kreeg een melding binnen dat op een woonadres aan de Toevluchtweg het alarm overging. Toen politieambtenaren bij het huis aan de Toevluchtweg arriveerden troffen zij Clarence C. op het erf aan. Hij werd staande gehouden en gelijk daarna aangehouden toen bleek dat er was ingebroken bij de woning.

Bij verder onderzoek is Milton M. in de vliering van het huis aangetroffen en aangehouden. Intussen zitten beide inbrekers achter slot en grendel. Zij zullen flink aan de tand worden gevoeld omdat het vermoeden bestaat dat zij mogelijk meer inbraken hebben gepleegd. De recherche van het bureau Centrum zal verder gaan met het onderzoek.

 

- Publicidade -

“Bel gratis op de politie nummers 179 of 115 om informatie over misdadigers of misdaden door te geven. De politie heeft u nodig bij het bestrijden van de criminaliteit.”

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: