spot_img
spot_img

Twaalf maanden opgelegd voor belagen vrouw

Atualizado há

- Publicidade -

Op de rechtszitting van donderdag 8 januari heeft rechter Marie Mettendaf een celstraf opgelegd van twaalf maanden, waarvan vier voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht aan Nazier K. Nazier K. heeft ondanks een beschermingsbevel zijn ex-vrouw steeds belaagd en bedreigd.

 

Hij is meerdere malen naar de woning van de ex-vrouw geweest. Door de toiletruimte te forceren probeerde hij het huis binnen te dringen. De ex- vrouw heeft diverse keren te kennen gegeven geen bezoek te willen van hem. Zelf op de zitting heeft hij de vrouw in aanwezigheid van de rechter bedreigd.

- Publicidade -

 

Nazier K. en de vrouw waren getrouwd en hebben jaren in hetzelfde huis gewoond. Zij hebben samen een kind. Aangezien er continu problemen waren, besloten ze in 2014 de relatie te beëindigen. In mei 2014 werd iets in de koffie van de vrouw gezet en heeft zij vijf dagen in het ziekenhuis gelegen als gevolg van een vergiftiging. Onbekend is welk middel in de koffie was gedaan. Omdat beiden toen nog in gemeenschap leefden, ging Mettendaf hieraan voorbij.

 

Wel kwam er een beschermingsbevel, die door de veroordeelde werd overtreden. “Wie dan ook, man of vrouw, moet leren dat als iemand iets niet wil, dat hij of zij het niet meer wil. Wij moeten deze mannen en vrouwen beschermen”, stelde de magistraat.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: