spot_img
spot_img

Turkije versterkt gezondheidszorg AZP en ’s Lands Hospitaal

Atualizado há

- Publicidade -

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) en het ’s Lands Hospitaal hebben enkele goederen gedoneerd gekregen van Turkije.

’s Lands Hospitaal heeft 40 wiegen, 3 couveuses en 4 controle apparaten ontvangen om de moeder en kindzorg, die centraal staat in dit ziekenhuis, verder op te krikken.

azpHet AZP heeft een unieke ambulance gekregen die in staat is om zonder problemen verre afstanden af te leggen en moeilijk begaanbare wegen te trotseren.

- Publicidade -

Het gaat om een speciale uitvoering van een Toyota Landcruiser dat een waarde vertegenwoordigd van USD 140 duizend. Het is voorzien van vrijwel alle technische equipment dat nodig is een patiënt onder de moeilijkste omstandigheden naar het ziekenhuis over te brengen. AZP-directeur Antoine Brahim is trots op de nieuwe aanwinst.

Met de nieuwe ambulance is het AZP een stapje verder gegaan in het bieden van kwaliteitszorg bij spoedgevallen. Dit sluit helemaal aan in het 2020-gedachte van het ziekenhuis om het AZP te transformeren tot het Academisch Medisch Centrum (AMC).

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: