spot_img
spot_img

Training personeel voor garantie vliegveiligheid

Atualizado há

- Publicidade -

Recentelijk is de training ‘Awareness Airport Management Operations succesvol afgerond door medewerkers van de dienst Luchtvaartterreinen. Bij de certificaatuitreiking benadrukte minister Falisie Pinas van TCT het belang van luchtvaartveiligheid en de training. “Door de vernderingen in de luchtvaart en de veiligheidsvoorschriften, is het noodzakelijk dat het personeel zijn werkzaamheden conform de vastgestelde standaarden uitvoert.”

 

22 technische medewerkers infrastructuur van de vliegvelden in het binnenland hebben deze training gevolgd. Hiervoor waren zij vijf weken in Paramaribo. Bij de training kwamen onder meer meteorologie, airport safety en security, brandveiligheid, EHBO, onderhoud, vliegplan en vliegtuig manifest, de organisatiestructuur van de luchtvaartsector, vliegtuigbouw en communicatie aan de orde.

- Publicidade -

 

Volgens de bewindsman moeten alle medewerkers van de Luchtvaartterreinen optimaal getraind zijn om te kunnen voldoen aan de internationaal gestelde luchtvaart veiligheidseisen. Gestreefd wordt om alle assistent stadionchefs en overige medewerkers van de vliegvelden op regelmatige basis te trainen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: