spot_img
spot_img

Telesur werkt aan breedband overal

Atualizado há

Dirk Currie,Telesur-directeur geeft aan dat het een uitdaging is om breedband internet overal beschikbaar te stellen, aangezien de kosten voor deze dienstverlening niet overal hetzelfde zijn. Daarom worden er verschillende tarieven gehanteerd. Volgens Currie probeert Telesur de gemeenschap zoveel mogelijk tegemoet te komen.

 

Volgens de directeur is er in 2014 ruim 76 miljoen US dollar geïnvesteerd door het telecommunicatiebedrijf in zijn mobiele infrastructuur, omdat de technologie continu verandert. Bovendien zijn er op dit gebied een aantal spelers op de markt. Currie gaf dit aan op een vergadering van de Caribische Associatie voor Nationale Telecom- bedrijven (Canto) die op zondag 25 januari van start ging in Suriname.

- Publicidade -

Een van de doelen van Canto is het betaalbaar maken van breedband. “De definitie voor betaalbaar is ruim. Ieder land heeft zijn eigen omstandigheden. Wat betaalbaar is in het ene land hoeft niet betaalbaar te zijn in het andere land”, meent de Telesur-directeur.

Naar zeggen van Helma Etnel, ondervoorzitter van het Canto-bestuur, moet breedband het ‘gat’ tussen de stad en de rurale gebieden verkleinen. Ze spreektde hoop uit dat de jeugd vanuit het thema van de conferentie het werk van de ouderen zal voortzetten.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: