spot_img
spot_img

‘Taxicentrale moet meer zijn dan verkort nummer alleen’

Atualizado há

Na de komst van de eerste taxicentrale in Suriname in maart 2014, zijn er drie bijgekomen. Volgens de voorzitter van de Vereniging van Taxihouders in Suriname (Vetahos), Glenn Ramadhin, moet een taxicentrale meer dan een verkortnummer alleen zijn.

 

Ramadhin merkt verder op dat de taxihouders ook aan de dienstverlening moeten werken. Zo noemt hij onder andere het trainen van de taxichauffeurs om klantgericht te werken alsmede het verzekeren van de taxi’s. Zelf vindt hij de opkomst van taxicentrales een goede zaak.

- Publicidade -

 

Volgens de Vetahos voorzitter kan deze nieuwe ontwikkeling voor ordening kan zorgen in deze taxi- branche, echter moet er nog wetgeving komen. Vanwege het ontbreken van regelgeving, kan een ieder een bedrijfje oprichten. Met de komst van een taxiwet zullen bepaalde eisen verplicht gesteld worden en zal men zich moeten houden aan de vastgestelde regels. De Vetahos heeft reeds een gesprek gehad met de ex-minister van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) betreffende een taxiwet. “Eigenlijk is die regelgeving al gemaakt, maar het moet nog naar het parlement, ” aldus Ramadhin. Er is reeds diverse keren tevergeefs getracht met de nieuwe minister hierover te praten.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: