spot_img
spot_img

TAS en telecomsector werken aan een businessplan

Atualizado há

 

Donderdag 31 juli werd er een eendaags seminar van de Telecommunicatie Autoriteit Suriname (TAS) gehouden waar de totale telecomsector aanwezig om samen met de TAS te werken aan een businessplan.

Volgens Michel Amafo, president commissaris van de Telecommunicatie Autoriteit Suriname (TAS), is dit seminar georganiseerd om te komen tot een werkbaar en realistisch businessplan waarin kritische succesfactoren voor 2015-2019 zijn opgenomen. Begin 2014 startte de TAS met de ontwikkeling van deze toekomstvisie. Voor de ordening van de telecomontwikkeling de komende vijf jaren worden handvatten aangereikt in de toekomstvisie. Met behulp hiervan kan de organisatievisie aangescherpt worden. Volgens Jerrel Pinas, Communicatie & PR manager van de TAS, horen regelgeving en wetsproducten eveneens hierbij.

- Publicidade -

Minister Falisie Pinas van Transport, Communicatie en Toerisme bij de opening van het seminar: “Dit strategisch businessplan zal de basis moeten vormen voor de TAS om tot verdere ontwikkeling als facilitator van de telecomsector te komen. Het stimuleren van public private partnership, is daarom ook de hoofdreden waarom wij het noodzakelijk hebben gevonden om u als stakeholder uit te nodigen, om uw bijdrage mee te helpen leveren”. Hij gaf verder aan dat er de laatste tijd hoge standaarden gesteld worden aan organisaties die verder willen groeien.

De bewindsman is ook de mening toegedaan dat de TAS ervoor moet zorgen dat de infrastructuur van de telecommunicatiebedrijven verder uitgebreid wordt door hun en dat de bereikbaarheid van mobiele en vaste telecommunicatiediensten verruimd wordt.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App