spot_img
spot_img

Surishopping sluit filialen

Atualizado há

Onlangs zijn de deuren van twee filialen van Surishopping voorgoed gesloten. Het betreft het filiaal aan de Zwartenhovenbrugstraat en aan de Wilhelminastraat. Volgens bedrijfsdirecteur Ramsoender Jhauw is dit besluit genomen nadat  het bedrijf geen aanbestedingen meer krijgt van de overheid en hierdoor miljoenen verliezen lijdt.

Donderdag  2 oktober stonden Jhauw en enkele van zijn staf- en personeelsleden op de stoep van het kabinet van de vicepresident om een petitie aan te bieden. In de petitie uit hij zijn misnoegen over het feit dat de overheid geen zaken meer met hem doet voor de aankoop van brandweerspullen. Dit geschiedt thans door Flex Wholesale NV. Jhauw heeft de vp toen voorgesteld om samen met hem naar de brandweer te gaan om te bewijzen dat de goederen die intussen al zijn geleverd precies dezelfde zijn als van Surishopping.

- Advertisement -

“Ik heb hem uitgedaagd om samen met mij mee te komen maar hij is niet daarop ingegaan.”  Volgens Jhauw heeft  de vp heeft toegezegd om de zaak nader te bekijken.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: