spot_img
spot_img

Suriname Kiest

Atualizado há

De verkiezings campagne is voorbij en de scholen in Suriname zijn omgebouwd tot stemlokalen. Het Surinaamse volk bepaald vandaag hoe het nieuwe parlement eruit gaat zien. De partij van president Bouterse, de NDP, is volgens de peilingen favoriet.

Alle voorbereidingen zijn getroffen om de verkiezingen vlekkeloos te doen verlopen. Suriname telt 353.000 kiesgerechtigden.

Politieke partijen, waarnemers van het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) en internationale observers houden het verkiezingsproces in de gaten.

De belangrijkste concurrent van Desi Bouterse (NDP) is de V7-combinatie, onder leiding van Chandrikapersad Santokhi, voorman van de grootste oppositiepartij VHP.

Er zijn nog andere mogelijke partners om een coalitie mee te vormen. Een daarvan is de huidige coalitiepartner van Bouterse, de ABOB van Ronnie Brunswijk en DOE.

Men is nu druk bezig met het tellen van de resultaten. LPM volgt de ontwikkelingen en brengt u het resultaat zodra deze zijn gepresenteerd.

 

ELEIÇÕES DO SURINAME, PRESIDENTE DESI BOUTERSE ELEIÇÕES DO SURINAME, PRESIDENTE DESI BOUTERSE11 ELEIÇÕES DO SURINAME, PRESIDENTE DESI BOUTERSE5 chan ELEIÇÕES DO SURINAME, PRESIDENTE DESI BOUTERSE15

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App