spot_img
spot_img

Suriname maakt volgens Adhin goede beurt op Cuba

Atualizado há

“Ik geloof dat wij een goede beurt zullen maken”, zei minister Ashwin Adhin van Onderwijs en Volksontwikkeling maandagavond nadat hij een bezoek had gebracht aan de Surinaamse artiesten op Cuba. De artiesten waren ten tijde van het bezoek van de minister aan het repeteren. Volgens de bewindsman zijn er nog enkele te overbruggen obstakels en zijn de mensen goed gemotiveerd.

Het Fiesta del Fuego staat dit jaar in het teken van Suriname. Vandaar dat de Surinaamse vertegenwoordiging meer dan 200 personen beslaat, onder wie 160 artiesten. De hele middag werd zowel in de kamers, op het balkon en op de terrassen van de vakantiehuizen alwaar de artiesten verblijven geoefend. Overal kon je Surinaamse zang en muziek horen. De ‘Keti Koti’ gedachte werd tijdens de repetitie van de Awasa even geëtaleerd toen er sneller gedrumd werd. Adhin liet zich even van zijn sportieve kant zien en danste een paar passen mee tot groot genoegen van de groep.

Volgens de begeleider van een drumgroep, Ernie Wolf, geeft het bezoek van de minister extra motivatie. Het is namelijk prettig als degene die je afvaardigt daadwerkelijk interesse toont. “Als je zo in de schijnwerpers staat, moet je je uiterste best doen. Het is een kans om Suriname nog eens op de kaart te plaatsen.” Het festival begint op 3 juli en duurt een week.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App