spot_img
spot_img

Suriname krijgt in weekend 50.000 Covid-19 vaccins uit India

Covid-19 vaccinatiecampagne kan gewoon voorgang plaatsvinden

Atualizado há

- Publicidade -

De Surinaamse regering verwacht dat het komende weekend 50.000 Covid-19-vaccines uit India zullen arriveren. Dit heeft minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) kenbaar gemaakt na de regeringsraadvergadering. Dat betekent dat de regering dus door kan gaan met het verstrekken van Covid-19-vaccines. Hetgeen het verder beheersen van het virus mogelijk maakt.

De vaccines worden ingevlogen vanuit India naar een Caribisch eiland en van daaruit moet Suriname ze ophalen. De minister roept de samenleving op ondanks het feit dat de vaccinatiecampagne is opgestart te allen tijde uitermate voorzichtig te blijven en de Covid19- maatregelen te blijven handhaven. De vaccinatie is op 23 februari 2021 van start gegaan en zal voortgezet worden in de komende periode. De vaccinatiecampagne is bedoeld om de samenleving te beschermen en om de duurzaamheid van de gezondheidszorg te waarborgen.

Inmiddels heeft de regering de Covid-19 maatregelen versoepeld. De avondklok is verruimd naar 22.00 uur door de week en 20.00 uur in het weekend.  Restaurant mogen klanten ook op terrassen ontvangen en doen aan take-out en delivery service.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: