spot_img
spot_img

Suriname gereed voor open sky met Nederland

Atualizado há

Direct als Nederland de noodzaak voor een open sky met Suriname kenbaar maakt zal Suriname meteen overgaan tot een volledige open sky met Nederland. “Suriname is gereed voor een open sky met Nederland”, geeft minister Falisi Pinas van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) aan tijdens de Vakantiebeurs 2015 in Nederland die tot en met zondag 18 januari duurt.

 

De bewindsman zal tijdens zijn verblijf van een weekje in Nederland eventueel via de Surinaamse ambassade met de Nederlandse regering praten over een open sky. “Laat mij u zeggen, we zijn gereed. Als mijn partner in Nederland zegt we willen een open sky met Suriname, geven we morgen al die open sky. We zijn allang ready om een luchtvaartovereenkomst te tekenen met Nederland waarbij een open sky aan de orde is”, aldus Pinas.

- Publicidade -

 

In 2014 heeft de Nederlandse regering aan de Tweede Kamer kenbaar gemaakt dat het huidige luchtvaartverdrag met Suriname naar tevredenheid is. Nederland heeft momenteel geen behoefte aan aanpassing van de bestaande afspraken met Suriname, omdat in de huidige situatie nog ruimte bestaat voor twee additionele luchtvaartmaatschappijen per land om te route Amsterdam-Paramaribo te onderhouden.

 

Volgens de bewindsman verkondigt hij slechts het Surinaams standpunt en gaat niet in op dit standpunt van Nederland. “De Surinaamse visie is bekend bij het Nederlandse kabinet”.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: