spot_img
spot_img

Surinaamse sieraden op internationale markt

Atualizado há

- Publicidade -

Binnenkort zijn de ambachtelijk vervaardigde MAIA juwelen met het opschrift ’Designed in Suriname’, na een voorbereiding van ruim twee jaren door JVS International Business Group, een Belgisch-Surinaams bedrijf, te verkrijgen op de internationale markt. Tot december 2015 zijn de Surinaamse sieraden in ongeveer 200 landen te koop.

 

De juwelen, verwerkt met speciale Swarovski stenen, worden vervaardigd van wit en geel goud. Met Swarovski leveranciers is een samenwerking gesloten voor de verwerking van deze stenen in de sieraden. Naar zeggen van JVS-manager Namita Ajodhia zal de eerste MAIA lijn,die 72 ontwerpen omvat, beperkt op de markt komen. “Uit de eerste lijn zal er per ontwerp slechts één exemplaar per stad worden verkocht. De designs worden in Suriname ontworpen en de marketing gebeurt mede door telemarketing vanuit Suriname.”

- Publicidade -

 

Ajodhia laat weten dat er, op basis van marktonderzoek, goede vooruitzichten zijn voor MAIA juwelen. “Wij bekijken mogelijkheden om de productie op te voeren naar 10.000 stuks per ontwerp voor 10.000 steden.” De MAIA juwelen behoren tot de weinige Surinaamse producten die op zo een grote schaal verkrijgbaar zullen zijn op de internationale markt.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: