spot_img
spot_img

Strijd ex-arbeiders Bruynzeel nog niet ten einde

Atualizado há

Ex-werknemers van het houtbedrijf Bruynzeel dat failliet geven de strijd niet op. In mei verloren ze de rechtszaak tegen de Staat en de verzekeringsmaatschappij. Desondanks zijn ze ervan overtuigd dat hun ingehouden pensioengelden hen toebehoren. Volgens de oud-arbeiders moet al het pensioengeld in een keer uitbetaald worden.

Vijfentwintig oud-werknemers togen maandag samen met de voorzitter van Belangen Behartiging Ex-werknemers Bruynzeel Suriname, Roel Barsati, naar het Kabinet van de President om hem persoonlijk een brief te overhandigen. Vanwege onbekende redenen kon de brief echter niet in ontvangst genomen worden. Slechts een gesprek tussen Barsati en directeur Eugene Van der San van het kabinet vond plaats.

Barsati heeft Van der San een brief voorgehouden waarin de parlementsvoorzitter in april 2012 president Bouterse aandacht vroeg voor de problematiek. Volgens Barsati heeft Van der San tijdens het gesprek aangegeven dat hij (Van der San) zich sterk zal maken om het probleem op te lossen. Van der San heeft gezegd dat de Bruynzeel ex-werknemers hun gelden moeten krijgen. Een datum waaropVan der San dit zal doen is echter niet gegeven.

- Publicidade -

Eerder had de voorzitter reeds een gesprek gevoerd met Jules Wijdenbosch, beleidsadviseur van de president..

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App