spot_img
spot_img

Strengere controle eetgelegenheden in Para

Atualizado há

In samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) is de bestuursdienst van Para vorige week begonnen met een controle op alle eetgelegenheden en handelszaken in Para. Tot nu toe zijn reeds twee warungs en een bakkerij aangeschreven hun deuren te sluiten vanwege geconstateerde wantoestanden.

 

Sherwin Piqué, hoofd van de bestuursdienst, geeft aan dat met deze actie begonnen is aangezien er steeds weer klachten vanuit de burgerij komen over de slechte hygiënische situatie in deze zaken. Volgens Piqué, laat de hygiëne inderdaad te wensen over en worden er ook vervallen producten verkocht. Zowel de geldigheid van vergunningen en de naleving van genoemde voorwaarden in het document worden door de bestuursdienst gecontroleerd. Daarnaast worden ook de verkoopstands op scholen gecontroleerd alsmede de locaties waar het eten wordt voorbereid voor de verkoop in deze schoolkantines.

- Publicidade -

 

Het hoofd van de bestuursdienst benadrukt dat deze acties niet bedoeld zijn om de vergunninghouders te duperen, maar juist om hen te stimuleren om op verantwoorde wijze om te gaan met activiteiten. “In situaties waar de ongeregeldheden niet zo erg zijn, geven wij de vergunninghouder een aanmaning om binnen 2 dagen zijn zaken in orde te maken.” De actie wordt  in alle ressorten van Para uitgevoerd.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: