spot_img
spot_img

Stille tocht voor Renato Stewart

Atualizado há

Maandagmiddag 15 september wordt er een stille tocht gehouden waarmee de familie van de overleden Renato Stewart een statement wil maken. “Er is structureel heel veel fout binnen de samenleving”, geeft broer Michel Stewart, die dominee is, aan. Hij bedoelt hiermee de de verruwing en verharding van de criminaliteit.

 

Maandag 8 September bracht een 15-jarige jongen Renato door middel van messteken om het leven op de parkeerplek van TBL Cinemas.”Jongeren schromen er tegenwoordig niet voor om crimineel gedrag te vertonen. Stel dat mijn broer hem inderdaad had geslagen, dan nog heeft hij het recht niet om hem te doden,” stelt de broer.

- Publicidade -

 

“In ons verdriet komen wij toch nog op voor de gemeenschap. We willen de criminaliteit indammen. We willen dat de politie voortaan eerst duidelijk een conclusie formuleert, voordat zij informatie vrijgeeft.” Dit is de boodschapo die de familie wil geven aan de samenleving. Naar zeggen van Stewart klagen mensen vaker omtrent de onjuiste informative die door de politie wordt verspreid.

 

Met de loop wil de familie zijn overleden zoon en broer eren. “We willen die criminalisering van hem tegengaan. Mensen vragen zich nog steeds af wat eigenlijk de juiste informatie is.”

 

Om vijf uur begint de tocht aan de Loksistraat en eindigt bij TBL-Cinemas. “Iedereen die gekant is tegen zinloos geweld is welkom.”

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: