spot_img
spot_img

Steek-en kappartijen in stad en district

Atualizado há

- Publicidade -

De 15-jarige M.A. is maandagavond 2 maart met een scherp voorwerp in zijn buikstreek gestoken. Dit incident heeft plaats gevonden in het dorp Kajapati te Brokopondo. De verdachte is een neef van het slachtoffer bekend als opa. M.A. verkeert buiten levensgevaar. De zaak is in onderzoek bij de politie van Atjoni. Opa wordt opgespoord.

 

 

- Publicidade -

De 21-jarige G.K. is dinsdagavond 3 maart aan zijn linkeroor gekapt tijdens een vechtpartij aan de Bang Bangstraat. Het slachtoffer kreeg een woordenwisseling met een man aan de Bang Bangstraat die uitliep in een vechtpartij. G.K. is toen door een tot nog toe onbekende man met een scherp voorwerp gekapt. De mannen hebben de plaats verlaten voordat de politie arriveerde. G.K. kent de man met wie hij aan het vechten was. De zaak is in onderzoek bij de politie van het bureau Munder.

 

De 23-jarige G.M. is dinsdagavond 3 maart aan de Adroestraat op het Flora project neergestoken door zijn vriendin Carolyn K. Het slachtoffer is gestoken in zijn hals- en buikstreek. Hij is zwaar gewond opgenomen in het ziekenhuis. Carolyn K. wordt opgespoord. De zaak is in onderzoek bij de politie van het bureau Flora.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: