spot_img
spot_img

Staatsolie Launched 2de obligatie lening

Atualizado há

- Publicidade -

Staatsolie Maatschappij Suriname N.V Heeft gisteren een tweede obligatielening aangekondigd. Deze zal wederom worden uitgezet onder de Surinaamse gemeenschap en heeft een looptijd van 5 jaar en een jaarlijkse rente van 7,75%, driekwart procent hoger dan de eerste obligatielening. De start van de nieuwe obligatie emissie valt samen met de einddatum van de lopende lening, namelijk 14 mei 2015.

De nieuwe obligatielening heeft als doel deelfinanciering van het investerings-programma 2015-2020 van staatsolie dat betaat uit:
1. Het vinden van onshore en nearshore reserves
2. Minimaal behouden van de onshore-oliepriductie op 17.000 barrels per dag
3. Verhogen van het opwekvermogen van haar electriciteitscentrale naar 96 megawatt
4. Afronding van het Raffinaderij Expansie Project
5. Participatie in het Merian Goudproject, een samenwerking met SURGOLD.
Dit investeringsprogramma is begroot op ongeveer USD 1 miljard. Het investeringsprogramma wordt hoofdzakelijk gefinacierd uit eigen middelen, aangevuld met leningen aangegaan bij een internationale groep van banken onder leiding van Credit Suisse. Staatolie verwacht via de uitgifte van nieuwe obligatie minimaal USD 55 Miljoen bj de gemeenschap te lenen.
De minimale inleg is USD 100 en de jaarlijkse rente bedraagt 7,75%. Inschrijvingen zullen in twee perioden plaatsvinden. Op 4 mei vind de toewijzing plaats.Staat

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: