spot_img
spot_img

SPI lanceert website

Atualizado há

- Publicidade -

Donderdag 9 oktober was het totale lerarenkorps van het Surinaams Pedagogisch Instituut (SPI) op Colakreek voor deelname aan de jaarlijkse motivatie- en bezinningsdag van de school. Dit jaar was het thema: ‘Vernieuwing op de pedagogische instituten en de impact daarvan op de samenleving’. Tijdens deze bijeenkomst werd ook de website van het SPI gelanceerd.

 

Op een interactieve manier ging Joyce Williams in op het aspect van teambuilding. Een inleiding over de attitude die een SPI-leerkracht binnen het vernieuwingsproces zou moeten hebben, werd verzorgd door Anton Douglas, lid van het kwaliteitszorgteam van het SPI.

- Publicidade -

 

Van Williams kregen de ruim 75 leerkrachten de opdracht het onderwerp teambuilding vanuit de eigen persoon te benaderen en te werken aan het formuleren van de eigen missie, visie en persoonlijke doelen. “Wanneer jij als persoon hierover hebt nagedacht en over de eigenschappen die nodig zijn om een professional te worden, kan je pas adequaat in een team werken”, gaf Williams de leerkrachten mee.

 

Via de website zullen de leerkrachten met elkaar, de leerlingen en de gemeenschap communiceren. Het doel is steeds actuele informatie over het vernieuwingsproces binnen het SPI en andere activiteiten van de school, voor de samenleving beschikbaar te maken via de site.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: