spot_img
spot_img

Somohardjo was bereid zich op te offeren voor Moestadja

Atualizado há

diretor do partido PL no Suriname Somohardjo PaulPaul Somohardjo was bereid zijn verkiesbare positie op de kandidatenlijst van het politiek blok V7 in Paramaribo af te staan aan Soewarto Moestadja.

De voorzitter van Pertjajah Luhur vindt het daarom jammer dat Moestadja uit de partij is gestapt. Moestadja werd positie 14 op de kandidatenlijst in Paramaribo aangeboden. Hij hoopte daarmee middels voorkeursstemmen in De Nationale Assemblee (DNA) te belanden. Achteraf besloot de partijtop van PL toch om iemand anders op de lijst te plaatsen wat niet in goede aarde viel bij Moestadja. Reden genoeg om uit de partij te stappen. Volgens Somohardjo is Moestadja niet in staat om het zware politiek werk dat gepaard gaat aan het parlementschap te doen vanwege zijn sukkelende gezondheid.  “Wij hebben hem gezegd dat hij weer minister wordt wanneer wij aan de macht komen”, zei Somohardjo op een persconferentie. “Maar hij is fysiek niet in staat om het gewicht van het parlementschap te dragen.”

Moestadja verkeerd volgens Somohardjo in financiële problemen. Hiervan zou misbruik zijn gemaakt door de NDP die Moestadja over de streep heeft getrokken om de PL te verlaten en een offensief te starten tegen zijn voormalige partij.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: