spot_img
spot_img

Somohardjo geschrokken door verkeerde benoeming OKB-lid

Atualizado há

- Publicidade -

In tegenstelling tot de voordracht van Pertjajah Luhur (PL) namelijk Hendrik Jamaloodin, is op woensdag 15 oktober Kenneth Karijomengolo als lid van het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) benoemd. Karijomengolo zat namens de PL in het oude OKB. Partijleider Paul Somohardjo zegt dat hij met zeer veel verbazing kennis heeft genomen van deze blunder van het kabinet van de president. Rinette Soentik is voorgedragen als plaatsvervangend lid.

 

“Wij zijn niet te spreken over dat president Desi Bouterse vandaag Karijomengolo heeft beëdigd, terwijl wij iemand anders hebben voorgedragen. De partij komt vanavond in spoedvergadering bijeen om deze kwestie te bespreken. Dit is een zeer ernstige zaak”, geeft de PL- voorman aan.

- Publicidade -

 

Volgens Somohardjo heeft hij telefonisch contact gehad met minister Edmund Leilis van Binnenlandse Zaken hieromtrent. “De minister heeft me gezegd dat er een brief is met de voordracht van Karjiomengolo. Dit is een valse brief. Men is al begonnen met frauderen”, laat een verontwaardigde Somohardjo weten.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: