spot_img
spot_img

SOL Suriname N.V. komt met nieuwe loterij

Atualizado há

SOL Suriname N.V heeft na maandenlang overleg eindelijk een oplossing voor de oneerlijk verlopen loterij, gevonden, namelijk een nieuwe loterij te organiseren. Bij de vorige loterij was een Ford Ranger de hoofdprijs. Mark Goede, algemeen directeur bij SOL Suriname N.V. geeft aan dat er bij de komende loterij nu twee in plaats van één Ford Ranger worden verloot.

De promotiecampagne ‘Win one of the two Brand New Ford Rangers 2014’, gaat op maandag 3 november van start en loopt tot en met 11 december. De trekking vindt plaats op 13 december. Bij elke besteding van SRD 20 aan SOL-brandstof ontvangt de klant een coupon om mee te doen. Naar zeggen van de SOL-Suriname topman wil het bedrijf de klant op deze manier zoveel mogelijk voordelige kansen bieden.

Om te voorkomen dat het wederom fout gaat bij de trekking heeft SOL samen met de Nationale Loterij Suriname verschillende veiligheidskleppen ingebouwd. De loten hebben bijvoorbeeld nu een speciaal kenmerk en de distributie is uitbesteed aan een “zeer gerenommeerd” bedrijf.

- Publicidade -

“We gaan ook heel alert zijn bij de trekking samen met de overige instanties (politie, vertegenwoordiger NLS).”

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: