spot_img
spot_img

‘Sociale wetten’ zijn volgens de oppositie een populistische actie

Atualizado há

- Publicidade -

 “Een algemene pensioenregeling, een basiszorgverzekering en een minimum uurloon zijn de basisaspecten die voor een goede ontwikkeling van een land moeten zorgen”. Dit zei vicepresident Robert Ameerali dinsdag in De Nationale Assemblée (DNA) toen de drie ‘sociale wetten’ in het openbaar behandeld werden. Namens de regering ging Ameerali in op de vragen van de parlementariërs.

Naar zeggen van de vicepresident geeft deze wetgeving de burger de zekerheid om van een rustige oude dag te kunnen genieten. Deze wetgeving verzekert de burger eveneens van een goede levensstandaard. Niemand wordt met deze ‘sociale wetten’ te kort gedaan.

“Als regering hebben we voor een systeem gekozen waarvan we weten dat het zeker zal werken voor onze gemeenschap. Dit zal zeker goed werken voor zowel de werkende als de niet-werkende klassen. Met dit systeem heeft de regering rekening gehouden met iedereen”, aldus Ameerali.

- Publicidade -

Toen de vicepresident klaar was met de beantwoording gaf de oppositie in niet te misstane bewoordingen aan dat dit gewoon een populistische actie van de regering is. Ameerali daarentegen gaf aan dat het niets te maken heeft met populisme. Het betreft volgens hem een verhoging van de levensstandaard van alle burgers in dit land.

Donderdag wordt de vergadering voortgezet.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: