spot_img
spot_img

Snijders gewaardeerd op twaalfde Jazzfestival

Atualizado há

- Publicidade -

Op zaterdag 25 oktober beleefde de twaalfde editie van het Suriname Jazz festival een climax met het main event in Torarica. De prachtige muziek van Eric Bonheur en Jason Hainsworth met hun bands wist de aanwezigen zeer te bekoren.

 

Maar het was vooral het optreden van Ronald Snijders waarop het publiek wachtte. Reeds bij het horen van de eerste tonen die uit de fluit van Ronald Snijders kwamen, verstomden vele gesprekken.

- Publicidade -

 

“Die anderen waren mooi, goed maar Ronald … dat na mi man”, zegt een bezoeker met een brede lach en de duimen omhoog. Aan het applaus en gefluit te oordelen is iedereen het met hem eens. Men waardeert Snijders bijzonder. “Zijn muziek heeft veel Afrikaanse invloeden. Ik vind het persoonlijk ook mooi dat een vrouw juist de koti kawna dron speelt. Wat hij doet is voor zij die het niet gewend zijn zeker wel een wauw-factor”, is de mening van muziekdocent Liesbeth Peroti.

 

“De tonen die hij produceert en die Kaseko, dat is wat Surinamers herkennen. Ik denk dat zij daardoor zoveel meer van hem houden”, zegt een andere jazzbezoeker vastberaden. Het was erg druk maar iedereen genoot al zwetend van de prachtige muziek.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: