spot_img
spot_img

SML is vijf nieuwe tractoren rijker

Atualizado há

Op woensdag 17 december nam waarnemend directeur tevens voorzitter van de Stichting Machinale Landbouw (SML), Jurmen van Ommeren, vijf nieuwe tractoren in ontvangst van districtscommissaris (dc) Wedprekash Joeloemsingh. Deze tractoren werden eerst door de coördinator van LVV Regio West, Guido van der Kooye, namens het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) overgedragen aan de dc.

 

Naar zeggen van van Ommeren kunnen de boeren bij SML aankloppen om hun areaal tegen scherpe prijzen te laten bewerken, en wel vanaf droog bewerking tot zaaiklaar maken van hun areaal. Het machinepark van de SML is hiermee uitgebreid naar veertien tractoren en een aantal graafmachines, die ingezet voor het opschonen van de loos- en irrigatieleidingen voor de boeren.

- Publicidade -

 

Eveneens kunnen de boeren van Coronie een beroep doen op de SML. Ook zij zullen voordeel hebben aan de machines. De drogers van SML zullen begin maart opgestart worden. De burgervader gaf aan dat de boeren kunnen genieten van deze aanbieding om zo hun productiekosten te droppen. Volgens hem is LVV hard bezig de boeren te stimuleren om meer te produceren.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: