De 40-jarige schutter Steven A. is door familieleden overgedragen aan de politie van het bureau Santodorp. Kort daarna is ook het jachtgeweer waarmee Steven op twee jongeren heeft geschoten, achterhaald en in beslag genomen.

De politie van het bureau Santodorp kreeg in de middag van donderdag 9 januari een melding van een schietincident in het Sunnypointproject, waarbij twee personen gewond raakten.

De politie ging voor onderzoek naar de opgegeven locatie en trof twee personen met schotverwondingen aan. De slachtoffers waren een 13-jarig meisje en een 18-jarige jongeman. Zij waren door de hagel getroffen, waarbij het meisje gewond was aan haar rechterdijbeen, linkerarm en borststreek, terwijl de jongeman gewond was aan zijn rechterbovenarm en rug. De slachtoffers werden per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het meisje werd ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting. De jongeman is na medische behandeling verwezen naar zijn huisarts.

Publicidade

Kort nadat de politie de plaats had verlaten, kwam de melding binnen dat een woning in brand stond in het project en dat de ingeschakelde brandweer door omstanders gehinderd werd het vuur te blussen. Voorts dat de mensen zo agressief waren dat zij een ruit van het brandweervoertuig kapot hadden geslagen. Het bleek te gaan om de woning van Steven die nagenoeg geheel is afgebrand.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar