spot_img
spot_img

Schoolleider Mathoeraschool voorlopig thuis

Atualizado há

- Publicidade -

De leiding van het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov) heeft besloten dat de directeur van de Mathoeraschool in Groningen, Saramacca, voorlopig thuis mag blijven. Recentelijk kwam de schoolleider in opspraak omdat hij tijdens het bekijken van pornofilmpjes onder schooltijd zou zijn betrapt hiervan. Ook wordt hij door het overig personeel onder meer mismanagement verweten. Er zijn de vorige week acties gevoerd op betreffende school.

 

Onderwijsdirecteur, Robert Peneux, wil niet ingaan op deze kwestie in het belang van de rust op de school en een vlot verloop van het onderzoek. Immers, het onderwijs van de kinderen staat centraal, benadrukt Peneux. De voorzitter van het Mulo-directeurenberaad tevens schoolleider voj Freyburg eveneens in Saramacca, Marisa Meye, betreurt deze situatie op de Mathoeraschool. “Als de schoolleider van de Mathoeraschool ons had benaderd, hadden wij hem geadviseerd om in belang van het onderzoek thuis te blijven”, geeft Meye aan.

- Publicidade -

 

Zodra een groot deel van de school samen met ouders in opstand komen, dan is het volgens Meye raadzamer thuis te blijven zodat betrokkene niet kan worden verweten, dat door aanwezigheid op school, het onderzoek wordt beïnvloed. “Als je weet dat de informatie niet op waarheid berust, dan hoef je niets te vrezen.” Zij spreekt de hoop uit dat er spoedig duidelijkheid komt in deze zaak.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: