spot_img
spot_img

Schietincident te Filong Bergi

Atualizado há

De afdeling Kapitale Delicten heeft op vrijdag 18 maart de 38-jarige Jose S. aangehouden voor zware mishandeling en poging tot moord.

Jose kreeg op zondag 13 maart een woordenwisseling met de 25-jarige winkelier Ye B. te FilongBergi  in het distrikt Brokopondo. Volgens zijn verklaring liep het op een bepaald moment uit de hand, waardoor hij uit zelfverdediging op de winkelier heeft geschoten. Na zijn daad was het hem gelukt met een ATV een kamp van een concessiehouder  te bereiken. Met medewerking van de concessiehouder werd hij overgevlogen naar Paramaribo en aan de politie overgedragen.

Ye die letsels vertoonde in het gezicht, de hals, de borstkas en het hoofd werd per eigen gelegenheid overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.  Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en was ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.Ye is op eigen initiatief uit de ziekeninrichting vertrokken naar Frans Guyana voor verdere onderzoek en behandeling.

- Publicidade -

Jose is voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt de zaak verder.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App