spot_img
spot_img

Schietgrage politieagent opgesloten

Atualizado há

De 35-jarige politieagent Jaiwansingh N. is op woensdag 13 door de afdeling Onderzoek Personeel Zaken (OPZ) van de politie ingesloten voor het toepassen van vuurwapen geweld.

Jaiwansing heeft de dag daarvoor na een woordenwisseling het vuur geopend op een bromfietser.  De politie van het ressort Leiding deed het adres aan, nadat zij door de Centrale Meldkamer was ingeschakeld. Ter plaatse is de 19-jarige Guilliano F. aangetroffen met een schotverwonding in de linkerschouder. Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de politieambtenaar reed over de Baas Adrianusstraat. Op een bepaald moment moest hij uitwijken voor een gat. Tijdens die manoeuvre reed hij de bromfietser bijna aan. Het geen leidde tot een woordenwisseling.

- Publicidade -

De autobestuurder verklaarde achtervolgd te zijn geworden door de bromfietser die toen een scherpvoorwerp tevoorschijn haalde om hem daarmee te verwonden.

Volgens getuige verklaring had de bromfietser geen scherp voorwerp bij zich.

De politieman werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest. Hij werd negatief getest. Jaiwansingh is door politie Leiding aangehouden en overgedragen aan de afdeling OPZ.

De wetsdienaar wordt verdacht van poging doodslag en zware mishandeling. De bromfietser is na medische behandeling heengezonden

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App