spot_img
spot_img

Saronbrug vanaf 28 september open

Atualizado há

- Publicidade -

Op 28 september wordt de ‘Saronbrug’ officieel in gebruik genomen. “Ik kan dit nu met vrij grote mate van zekerheid zeggen. De uitnodigingen gaan maandag 22 september al de deur uit” geeft minister Rabin Parmessar van het ministerie van Openbare Werken aan. De problemen die het werk voor de bouw van de brug over het Saramaccakanaal stagneerden zijn nu allemaal opgelost.  

 

De brug die is opgetrokken uit beton en metaal en een draagvermogen van 120 ton heeft, heeft banen voor zowel voetgangers, fietsen en bromfietsen. Er is ruim SRD 100 miljoen uitgegeven aan de 225 meter lange brug, een kilometer aan wegen en een rotonde. Volgens de bewindsman zullen er binnenkort voorlichtingsprogramma’s komen om de gewijzigde verkeerssituatie aan te kondigen en uit te leggen. Het verkeer zal worden omgeleid en zullen enkele wegen voor onbepaalde tijd eenrichtingswegen worden.

- Publicidade -

 

Als de ‘Saronbrug’ eenmaal geopend is, zal de brug bij Vabi afgerond worden waarna de brug over de Van ‘t Hogerhuysstraat zal worden aangepakt. “Over perceeleigenaren, grondrechtelijke zaken, nutsbedrijven, vertragingen, het wel of niet op tijd betalen en zoveel andere zaken zal ik kort zijn. Dat alles hebben we tot het verleden laten behoren”, aldus Parmessar. “Daarom gaan we voor de openstelling op zondag 28 september.”

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: