spot_img
spot_img

Saronbrug mogelijk in oktober af

Atualizado há

Ofschoon de brug reeds gebruikt wordt door voornamelijk werknemers van Nameco die aldaar werkzaam zijn en voetgangers, kan de Saronbrug die de Indira Gandhiweg met Saron verbindt, binnenkort in gebruik worden genomen. Thans is men bezig met afrondingswerkzaamheden, terwijl de SRD 59 miljoen kostende brug reeds af is. Zo worden de opritten aan beide zijden van de brug nu afgewerkt. Aanvankelijk had de brug reeds in augustus 2014 in gebruik genomen moeten worden; echter bleek deze periode niet haalbaar.

 

Voornoemde brug over het Saramaccakanaal is essentieel in geval van calamiteiten. Volgens dhr. Wip van de afdeling Verkeer van het ministerie van Openbare Werken is men nu samen met de politie bezig om de te verwachten verkeerssituatie te bestuderen. Getracht wordt om op basis van de bestaande infrastructuur filevorming zoveel als mogelijk te voorkomen door het verkeer zo goed mogelijk te regelen.

- Publicidade -

 

Bij de aanvang van de bouw van de brug waren er wat problemen met buurtbewoners in de directe omgeving van de brug, door wiens erf de aansluitende opritten naar de brug toe moeten lopen. De Saronbrug heeft een totale lengte van 225 meter.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App