spot_img
spot_img

Santokhi waarschuwt voor afkoopregeling Suralco

Atualizado há

- Publicidade -

De voorzitter van de VHP, Chandrikapersad Santokhi, vraagt alle samenwerkende politieke partners op alert te zijn en er alles aan te doen om te voorkomen “dat wij straks een situatie krijgen dat in een kleine kamer een deal gesloten, een soort afkoopregeling, zodat Suralco uit het land kan verdwijnen met de betaling van een aantal miljoenen, terwijl wij met de schade gaan zitten die in de miljarden zal oplopen”.

 

Santokhi benadrukt verder dat ervoor gewaakt moet worden dat de belangen van Suriname geschaad worden door de huidige onderhandelingen. Belangrijk hierbij is dat de oppositie deze kwestie nauwlettend in de gaten houdt. Van belang is dat de oppositie de verwikkelingen rond het energievraagstuk blijft volgen.

- Publicidade -

 

De VHP-voorman: “misschien moeten wij in de coalitie van samenwerkende partijen goed nagaan of wij nu ook niet met onderhandelingen moeten starten met Alcoa en andere bedrijven. De onderhandelingen kunnen niet overgelaten worden aan de regering, omdat zij niet in staat is het energieprobleem op te lossen”. Hij roept op om de deskundigen van de combinatie in te zetten, “omdat wij het probleem gaan overnemen na mei 2015”.

 

“Leiders van de combinatie: laten we goed naar de signalen kijken en luisteren, maar ook goed naar de ondertoon luisteren en laten we tussen de regels lezen en goed begrijpen wat er aan de hand is en waarmee men bezig is”. zo beëindigde hij zondag 28 september zijn toespraak in verband met de viering van 68 jaar NPS tevens inluiding van de verkiezingscampagne van de groene partij.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: