spot_img
spot_img

Santokhi mist zaak Bouterse Jr. in jaarrede

Atualizado há

- Publicidade -

VHP- leider Chandrikapersad Santokhi van het Nieuw Front  is van mening dat de president tijdens zijn jaarrede aandacht had moeten besteden aan de bekentenis van zijn zoon Dino. De parlementariër verwachtte dat het staatshoofd afstand zou nemen van de handelingen van Dino. Tevens dat hij elke actie om vanuit Suriname terreuractie te ondernemen, krachtig zou veroordelen en bereidheid tonen die aan te pakken.

Santokhi vindt dat de afwijzing juist had moeten komen vooral omdat Dino Bouterse werkte bij de Counter Terrorism Unit. “Die persoon heeft een bepaalde hoedanigheid, hij is een functionaris belast met aanpak van het vraagstuk van internationale terrorisme.” Het DNA-lid had verwacht te horen dat de procureur-generaal bezig is met een onderzoek naar aanleiding van de aanhouding en bekentenis van Dino, waardoor eventuele verdachten die nog vrij rondlopen ook vervolgd kunnen worden. “Al deze zaken zijn uitgebleven”, zegt Santokhi teleurgesteld.

Behalve het feit dat door de zaak tegen Dino Suriname internationaal te schande is gezet, is ook de soevereiniteit van het land aangetast,  merkt de VHP- voorman op.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: