spot_img
spot_img

Santokhi: “Benoeming moeten goed afgestemd worden”

Regering zit op spoor.

Atualizado há

- Publicidade -

De president, Chan Santokhi, zegt dat tijdens het evaluatiemoment in het weekend heel duidelijk tot uiting is gekomen dat er ten aanzien van benoemingsbeleid een goede afstemming nodig is en dat dat nationaal breed gedragen moet worden. In de eerste twee maanden zegt de president dat het is gelukt om het financiële huishouden van de overheid onder controle te krijgen. Ook zijn vanaf september de subsidiegelden aan sociale instellingen, die in nood verkeren uit te keren, hetgeen werd nagelaten door de vorige regeerders.

De evaluatie heeft de regering laten zien dat die op spoor is. Dat die de financiële crisis aan het beheersen is. Dat zij de COVID-19 crisis aan het beheersen zijn. In het kader van de armoede beheersing zal komende week gewerkt worden aan een integraal pakket aan maatregelen. De regering maakt zich ook sterk om ook de kwetsbare groepen tegemoet te komen. De president zegt dat programma’s zullen komen die moeten zorgen voor een verlichten van de situaties van jonge moeders, studenten en mensen die niet uitkomen met hun inkomen.

Zonder uit te wijden zegt het staatshoofd dat ernaar gestreefd wordt om medio november of december de eerste maatregelen te lanceren. Het staatshoofd heeft zijn lof uitgesproken over het werk dat onder leiderschap van vicepresident Brunswijk is verzet in de Raad van Ministers (RvM) verband.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: