spot_img
spot_img

Samenwerking SLM en Eastern Air Lines binnenkort een feit

Atualizado há

Op operationeel-technisch en commercieel gebied gaat onze national carrier, de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) een samenwerking aan met Eastern Air Lines Group, Inc.  In het eerste kwartaal van het volgend jaar wordt de eerste B737 van Eastern Air Lines Group, Inc.  in Miami verwacht.

 

 Behalve SLM-directeur Ewald Henshuys is ook de CEO van Eastern Air Lines Group, Ed Wegel, blij met de voorgenomen samenwerking. Bij de ondertekening van de intentieverklaring tot samenwerking zei Wegel: “Surinam Airways is een uitstekend bedrijf met ruime ervaring,”  . “Wij verwachten onze wederzijdse ervaringen te kunnen uitwisselen en samen te werken op het gebied van kostenbesparing, code-sharing en operationele ondersteuning.”

- Publicidade -

 

 “Dit is een doeltreffende manier om onze vertrouwde vleugels verder uit te slaan,” zegt Henshuys.  Hij kijkt uit naar de samenwerking tussen beide partijen in het vinden van wederzijdse voordelen.

 

 Eastern Air Lines is naast United, Delta en American tot 1991 met de Amerikaanse bedrijven tot één van de vier grote luchtvaartmaatschappijen van Amerika. Een groep ervaren airline managers besloot in 2011 Eastern Air Lines te heractiveren nadat ze de intellectuele rechten van deze maatschappij hadden gekocht.

Met twintig B737-800 toestellen zal de Amerikaanse maatschappij opereren vanuit haar basis in Miami.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: