spot_img
spot_img

Rusland: “NPS wordt verrassing van de verkiezing”

Atualizado há

- Publicidade -

Gregory Rusland, voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), voorspelt dat de verrassing van de verkiezing de groene partij zal worden. Hij is ervan overtuigd dat de NPS deel zal uitmaken van de komende regering. “De NPS is de toekomst van het land”.

 

Tijdens de ‘opo yari’ vergadering van de afdeling Paramaribo zaterdagavond 17 januari in Grun Djari gaf de NPS voorzitter aan dat het land een verantwoord bestuur nodig heeft. Er moet verandering komen. Rusland sprak zijn afkeuring uit over het desastreus monetaire beleid. Zo geeft de regering onder leiding van Bouterse veel meer geld uit dan ze verdient, terwijl bovendien niet alle rekeningen kunnen worden betaald.

- Publicidade -

 

Rusland hield het goed opgekomen publiek voor dat de NPS staat voor ontwikkeling. Een van de speerpunten van de NPS en haar partners is sociale woningbouw. Iedereen in Suriname moet een woning hebben. Ook de mogelijkheden van jongeren, waaronder goede scholing, moeten vergroot worden. Naar zeggen van de NPS voorzitter sluit de nieuwe leermethode niet aan op de derde klas, waardoor kinderen gefrustreerd raken. Kregen de kinderen eerst negens en tienen, nu droppen ze naar tweeën en drieën. De NPS zal na de verkiezingswinst ervoor zorgen dat het onderwijs van kleuter tot de universiteit goed op elkaar aansluit.

 

“Er zal alles aan gedaan worden om verandering te brengen in het bestuur. NPS beseft dat wij in een belangrijke fase verkeren”, aldus Rusland. De NPS moet in het machtscentrum van het land moet komen, benadrukte hij. Daarmee wordt een goede toekomst worden verzekerd.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: