spot_img
spot_img

Rusland niet verrast over politieke stap Pollack

Atualizado há

- Publicidade -

Voorzitter Gregory Rusland van de Nationale Partij Suriname(NPS) is helemaal niet verrast dat Remy Pollack is toegetreden tot de NDP. Rusland betreurt het uittreden van Pollack echter wel, maar zegt Rusland “ het is zijn vrije keus”.

 

Vanaf juni 2014 bekleedt Pollack de functie van districtscommissaris (dc) van Commewijne, nadat hij in april 2014 door president Desi Bouterse werd benaderd voor deze functie. Dit volgde nadat Pertjajah Luhur(PL) uit de regeercoalitie was gezet. Toen Pollack besloot de functie te aanvaarden, moest hij volgens Rusland aangeven waar hij politiek staat. “Als het de NDP gelukt is in te breken binnen de NPS zal blijken uit het antwoord van Pollack”, zei de NPS-voorzitter.

- Publicidade -

 

Pollack was tot zijn aantreden als dc secretaris van het hoofdbestuur van de NPS. Pollack bewerde na het aanvaarden van de functie dat hij NPS’er zou blijven, met dien verstande dat hij zijn functie als secretaris wel ter beschikking moest stellen.

 

Tijdens een partijbijeenkomst van de NDP zaterdag 17 januari in Commewijne, gaf Pollack aan dat de president hem de ruimte heeft gegeven om een bijdrage te leveren. Daarvoor is hij Bouterse dankbaar. ‘Ik houd van de president, NDP na soso lobi’, riep Pollack. Hij is ervan overtuigd dat de NDP bij de komende verkiezingen 3 zetels zal behalen.

 

Bij de verkiezingen van 2010 behaalde de NPS geen zetels in Commewijne, terwijl de PL er 2 zetels behaalde, de NDP 1 en de VHP 1 zetel.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: