spot_img
spot_img

Ruim driehonderd rechtszaken tegen RGB

Atualizado há

- Publicidade -

Onder meer het uitgeven van grond aan twee (natuurlijke dan wel rechts)personen en het uitgeven van eigendomspercelen van burgers aan derden zijn de redenen waarom er thans ruim driehonderd rechtszaken lopen tegen het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB).

RGB is volgens minister Steven Relyveld het ministerie waartegen het meest wordt geprocedeerd. “Dat is een erfenis die ik moet oplossen”, doelende op het feit dat volgens hem deze fouten door de vorige regering zijn gemaakt.

Enerzijds hoopt hij niet dat de rechtszaken in het nadeel van het ministerie uitvallen terwijl hij anderszijds desnoods de gedupeerden met een ander stuk grond wil compenseren en zodoende de zaken buiten de rechtszaal oplossen.

- Publicidade -

Het ministerie werkt eraan om de achterstand in het verwerken van grondaanvragen vóór de verkiezingen van 2015 in te lopen. Ter voorkoming van nóg meer rechtszaken tegen het ministerie, bekijken grondinspecteurs nu uitvoerig of de aangevraagde gronden niet al zijn uitgegeven.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: