spot_img
spot_img

Ruim 120 vakantiecentra landelijk actief

Atualizado há

- Publicidade -

Over het heel land zijn ruim 120 vakantiecentra van het ministerie van Sport- en Jeugdzaken actief in vooral sociaal-zwakke buurten. Elke dag komen bij elk centrum tussen de 50 en 100 kinderen tussen 5 en 15 jaar aan, die worden beziggehouden met recreatieve, creatieve en educatieve activiteiten. Deze activiteiten worden door het ministerie in samenwerking met buurt- en jongeren organisaties, Platform van buurtorganisaties, bedrijfsleven, verschillende ministeries, Stichting Jongeren Welzijn en andere ngo’s georganiseerd.

 

Dit project maakt deel uit van het project ‘Zinvolle Vrijetijdsbesteding’. Dit jaar zijn de activiteiten gestart op 2 september en gaan door tot en met 18 september. Kinderen kunnen op de dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00 uur tot en met 13:00 uur op de diverse centra terecht voor sport en spel (binnen/buiten spelen), talentenjacht, verhalen vertellen, poppenkast, buurtverkenning/milieu activiteiten, informatie/voorlichting, handenarbeid, tekenen en schilderen.

- Publicidade -

 

Het ministerie vindt het belangrijk dat deze jongeren een genotvolle maar bovenal leerrijke vakantieperiode wordt aangeboden.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: