spot_img
spot_img

Rover neergeschoten door de politie

Atualizado há

- Publicidade -

De 36-jarige roofverdachte Roberto A. heeft donderdagochtend 4 september vroeg een schotverwonding opgelopen aan zijn zitvlak. Hij zat met twee comparanten in een vluchtauto. Toen de politie hen tot stoppen wilde brengen werd met de auto ingereden op de wetsdienaren. Er is toen gericht geschoten op de auto waarbij die in de sloot langs de Kasoedjieweg belandde. Roberto is aangehouden maar zijn comparanten zagen kans weg te komen.

Vanochtend vroeg kreeg de politie een melding binnen dat een man bij thuiskomst overvallen is door drie gewapende criminelen. Vervolgens dat de misdadigers een tas met geld en andere bescheiden hebben buit gemaakt waarna zij in een auto zijn weggereden. De surveillerende politie eenheden zijn gelijk ingeschakeld. Op de kruising van de Anton Dragten en de Kasoedjieweg vond er een confrontatie plaats tussen de criminelen en de politie. Bij die gelegenheid heeft de politie op het voertuig van de criminelen geschoten waarbij Roberto A. geraakt is.

Roberto A. is intussen in verzekering gesteld. Zijn comparanten zijn voortvluchtig en worden opgespoord. De buit is nog niet terug gevonden. Hangende het onderzoek is de vluchtauto in beslag genomen.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: