spot_img
spot_img

Robinhood gaat voor overwinning bij de Concacaf Caribbean Shield

Atualizado há

De spelers Carlos Da Silva, Roche Rosebel (2x), Shaquille Cairo, Dimitrio Andro en van de voetbalclub S.V. Robinhood hebben zondagavond gezamenlijk vijf doelpunten kunnen scoren. Met overtuigende cijfers wonnen ze van Inter Moengotapoe in het Franklin Essed Stadion, met een eindstand van 5-1 in het voordeel van Robinhood. Ronny Brunswijk scoorde het enige doelpunt voor de Moengotapoe-ploeg.

Robinhood speelde zondag haar laatste competitiewedstrijd in de Eerste Divisie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). De prijsuitreiking vond na de wedstrijd plaats. Robinhood ontving de kampioenstrofee, nadat ze twee weken geleden de landstitel al veilig hadden gesteld.

Met de Surinaamse competitie achter de rug, is team Robinhood nu gericht op de Concacaf Caribbean Shield. De voetbalclub bekend om haar kleuren rood-groene vertrekt komende woensdag naar Puerto Rico, waar het clubvoetbaltoernooi wordt georganiseerd en wel voor de vierde keer.

Coach Roberto Gödeken geeft aan blij te zijn met het resultaat tegen Inter Moengotapoe.  Hij is nu meer gericht op de Caribbean Shield, die op donderdag van start gaat. De eerste tegenstander van Robinhood is Universidad O&M uit Puerto Rico, in poule B, op vrijdag. Hij verwacht echter niet dat het een gemakkelijke taak zal zijn. Hij wil dat Robinhood al winnaar uit de bus moet komen.

Na de wedstrijd tegen O&M staat Robinhood zondag tegenover B1 FC uit Saint Lucia, terwijl ze het op dinsdag 8 augustus in de laatste groepswedstrijd opnemen tegen Etoile Matoury uit Frans-Guyana. In totaal nemen zestien teams deel aan Concacaf Caribbean Shield.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: