spot_img
spot_img

RGB nu ook in Lelydorp

Atualizado há

- Publicidade -

“Yu nafu lasi yu ten fu go na foto moro. Yu nafu lasi yu moni moro. U kunt precies hier al uw grondzaken doen”. Dit zei minister Steven Relyveld woensdag 23 oktober, op de vooravond van Divali. Op die datum nam het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) een dependance in gebruik. De opening vond plaats op het terrein van het districtscommissariaat van Wanica. Relyveld onthulde samen met districtscommissaris (dc), Roline Samsoedien, een naambord en werd het lintje doorgeknipt.

 

“Een heel lang gekoesterde wens van de gemeenschap van Wanica gaat in vervulling. We kennen al de perikelen die vooraf zijn gegaan aan deze dag”, aldus Samsoedien die verder aangaf dat men een lange weg moest afleggen voordat men kon beschikken over grondpapieren. Met de opening van dit kantoor, wordt volgens haar invulling gegeven aan de decentralisatiegedachte van de overheid.

- Publicidade -

 

De minister benadrukte dat de werkzaamheden op de dependance dezelfde zullen zijn als in Paramaribo. “Het enige dat ik moet doen, is mijn handtekening plaatsen op de beschikkingen. Het team hier is goed geïnstrueerd”, zei Relyveld. De bewindsman waarschuwde tevens naar een ieder die denkt misbruik te willen maken van de RGB dependence. “Geen enkele politicus, bigi fisi, fromuman of ondernemer moet jullie mooie woorden vertellen dat ze de minister kennen”, gaf Relyveld zijn gehoor mee.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: