spot_img
spot_img

Regillio Dors verruilt NDP voor Pertjajah Luhur

Atualizado há

Regillio Dors, ex-voorzitter van de jongeren-afdeling Nickerie van de Nationale Democratie Partij, heeft de paarse partij verruild voor de Pertjajah Luhur (PL). Zaterdagavond 25 oktober deed hij de overstap naar laatstgenoemde partij. Rond acht uur ‘s avond hield hij zijn eerste jongerenmeeting als lid van de PL in Nickerie. “Ik kan me terugvinden in het sociale karakter van de partij. Paul Somohardjo weet hoe om te gaan met zijn aanhangers”, aldus Dors.

 

Dors is per direct uit de NDP gestapt met als belangrijkste reden de vermeende beschuldigingen van NDP- parlementariër Rashied Doekhie aan zijn adres, zonder dat de leiding van de partij ingreep. “Paul Somohardjo kent de waarde van zijn aanhangers”, meent Dors.

- Publicidade -

 

De ex- NDP-er heeft naar eigen zeggen de afgelopen maand intensieve gesprekken gevoerd met zowel de oppositiepartijen alsook coalitiepartij de Algemene Bevrijdings en Ontwikkelingspartij (Abop). Echter is de PL volgens hem de beste partij waar hij zich kan inzetten voor land en volk.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: