spot_img
spot_img

Rechtse afslag Zwartenhovenbrug- naar Keizerstraat binnenkort verboden

Atualizado há

Vanaf woensdag 24 december zullen weggebruikers die vanuit richting Nassylaan komen, geen rechtse afslag meer kunnen maken van de Zwartenhovenbrugstraat naar de Keizerstraat. De verkeerssituatie op die hoek wordt veranderd door de afdeling Verkeer van het ministerie van Openbare Werken.

Naar zeggen van Henk Wip, hoofd van deze afdeling, zal de doorstroming van het verkeer op de Zwartenhovenbrugstraat positief veranderen met deze maatregel. Links afslaan naar de Keizerstraat vanuit de Weidestraat, blijft toegestaan. Volgens Wip maakte de rechtse afslag het onmogelijk om het verkeerslicht dusdanig in te stellen dat het verkeer vanuit de Weidestraat en de Nassylaan tegelijkertijd optrekken, hetgeen best tijdrovend is. Indien het verkeer met de nieuwe verkeerssituatie vanuit beide kanten van de Zwartenhovenbrugstraat tegelijkertijd in beweging is, zal het verkeer vlotter verlopen.

In januari zal er nog een wijziging in het verkeer in de binnenstad plaatsvinden. Weggebruikers vanuit de Klipstenenstraat naar de Domineestraat zullen namelijk gelijktijdig  optrekken met het verkeer vanuit de Keizerstraat naar de Domineestraat.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: