spot_img
spot_img

Rechter Ramnewash overleden

Atualizado há

- Publicidade -

Donderdagmiddag 11 september overleed in het ‘s Lands Hospitaal rechter Albert Ramnewash op zesenzeventigjarige leeftijd. Ramnewash die plaatsvervangend lid van het Hof van Justitie was werd donderdagmorgen onwel en werd naar het ziekenhuis overgebracht alwaar hij kwam te overlijden.

 

Als rechter-commissaris heeft Ramnewash aan de wieg gestaan van het vooronderzoek van het 8 Decemberstrafproces, welke op 1 november 2000 onder zijn leiding is gestart. Toen het gerechtelijk vooronderzoek in 2004 af was droeg Ramnewash de resultaten over aan het Openbaar Ministerie. Ramnewash is tevens persrechter geweest. Hij was een van de rechters met de meeste ervaring.

- Publicidade -

 

Volgens Harish Monorath, deken van de Surinaamse Orde van Advocaten, is kundige, ervaren, onberispelijke en een integere rechter is heengegaan. Naar zeggen van Monorath ging de overleden rechter, als een van de weinigen, in dialoog met advocaten op de zitting en ook daarbuiten. Hij heeft zich ook intensief beziggehouden met de opleiding van zowel rechters als advocaten

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: