spot_img
spot_img

Reactie VHP op bericht Soerdjan

Atualizado há

- Publicidade -

Teleurgesteld zegt de VHP-mediacommissie te zijn in het feit dat zij via de media de ontevredenheid van hoofdbestuurslid tevens volksvertegenwoordiger Lekhram Soerdjan heeft moeten vernemen. Volgens Soerdjan zouden er zich misstanden voordoen binnen de partij in Nickerie.

Eventuele problemen moeten binnen de partijstructuren besproken worden, geeft de mediacommissie verder aan. “Het naar buiten treden van Soerdjan buiten de structuren om doet het vermoeden rijzen dat er miscommunicatie tussen partijleden in het spel is. Op zich is zulks niet een onoverkomelijk probleem in een democratische partij zoals de VHP”, aldus de VHP-mediacommissie.

Tevens geeft de mediacommissie aan dat de partij veel energie en middelen geïnvesteerd heeft in de nieuwe werkwijze van de structuren van de VHP, waardoor zowel de betrokkenheid als participatie van VHP’ers is gecreëerd in het beleid van de partij. Elke week wordt Nickerie door twee bestuursleden bezocht om partijzaken in het rijstdistrict te coördineren.

- Publicidade -

Soerdjan zal over niet te lange tijd uitgenodigd worden door de leiding van de partij om de plooien glad te strijken en eventuele problemen te bespreken.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: