spot_img
spot_img

Randjietsingh: Coalitie steunt regering niet

Atualizado há

- Publicidade -

In een parlementaire democratie moet de regering kunnen rekenen op een meerderheid in het parlement. Dit zegt NF-fractieleider Radjkoemar Randjietsingh, eraan toevoegend dat dit niet zo blijkt te zijn aangezien slechts 15 leden van de coalitie de presentielijst getekend hadden waardoor de vergadering van dinsdag 2 september geen voortgang kon vinden. Tijdens deze vergadering zou de president nader ingaan op de energiecrisis.Volgens de fractieleider moet de regering consequenties zou verbinden hieraan.
Dat de oppositie, ondanks hun aanwezigheid in het gebouw, niet getekend heeft voor de vergadering, komt volgens Randjietsingh hem dat president Desi Bouterse onwaarheden vertelt over het energieplaatje. Zo is de oorzaak van de energiecrisis geen overmacht. Er wordt naar zijn zeggen wanbeleid gevoerd door de Energie Bedrijven Suriname (EBS). Zo worden er nieuwe generatoren aangekocht terwijl er zes tot zeven generatoren gerepareerd moeten worden. Evenmin worden de stoomturbines bij Suralco ingezet. Randjietsingh: “Wij zijn niet van plan om naar onware informatie van de president te luisteren”.

 

“De president moet uitvoering geven aan het ontwikkelingsplan. Daarin zijn er beloften gedaan aan het volk. Vier jaar lang is de regering verkeerd bezig”, geeft Randjietsingh aan. Verder is hij van mening dat het land vernietigd wordt. Terwijl naar zeggen van de NF- fractieleider de buitenlandse schuld SRD 1 miljard nadert, wordt er een miljard per jaar meer uitgegeven dan het land verdient.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: