spot_img
spot_img

PVF-NPS werken samen voor zetels Nickerie en Saramacca

Atualizado há

- Publicidade -

Vrijdagmiddag 16 januari wordt de samenwerking tussen de Nationale Partij Suriname (NPS) en de Politieke Vleugel van de FAL (PVF) beklonken. Het doel van deze samenwerking is om tenminste twee zetels in Nickerie en Saramacca binnen te halen. De overeenkomst zal in Groningen, Saramacca, ondertekend worden door de voorzitters Gregory Rusland van de NPS en Soedeschand Jairam van de PVF.

 

Overeengekomen is dat in Nickerie de NPS Jairam zal ondersteunen. Vooralsnog heeft de NPS de vijfde plaats op de lijst in Nickerie. Nummer 1, 3 en 4 zijn voor de VHP, terwijl nummer 2 door Pertjajah Luhur mag worden ingevuld. De NPS hoopt dat in samenwerking met PVF de zetel op basis van voorkeursstemmen binnengebracht kan worden.

- Publicidade -

In Saramacca bezet de NPS de derde plek, met voor zich de VHP als lijsttrekker en op nummer twee staat Pertjajah Luhur. Bij de verkiezingen van 2010 heeft de NPS net niet voldoende stemmen gehaald om een zetel te kunnen veroveren in Saramacca. Maar met de ondersteuning van PVF denkt de groene partij wel dat die zetel op basis van voorkeur kan worden veroverd.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: