spot_img
spot_img

Problemen binnen de VHP

Atualizado há

Volgens Lekhram Soerdjan, parlementariër voor de VHP, is er sprake van onrechtvaardigheid binnen zijn partij in het district Nickerie. Dit heeft hij vrijdag via een persbericht aangegeven. In het persbericht geeft hij verder aan date r een verdeel- en heerspolitiek wordt gevoerd binnen de VHP ; mensen worden tegen elkaar uitgespeeld en informele structuren worden ingezet om personen te saboteren en te ondermijnen.

Nietszeggende loyalisten die op alles ja en amen zeggen krijgen een voorkeursbehandeling terwijl men geen kritiek duldt. Indien de leiding van de partij deze gang van zaken geen halt toeroept, zal dit zich wreken bij de aanstaande verkiezingen.

Na het verschijnen van het persbericht in de media, kreeg Soerdjan te horen dat hij spoedig uitgenodigd zal worden door de VHP leiding voor een gesprek.

- Publicidade -

In de uitnodiging staat dat: ”noch de partij noch de heer Soerdjan voornemens zijn de enorme sterke groei die de partij in Nickerie doormaakt, op enige wijze te remmen. Vandaar dat getracht wordt opheldering te brengen indien zaken verkeerd zouden zijn gegaan.”

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App