spot_img
spot_img

President Santokhi beëdigd CHS leden op jaardag

President is Covid-19 genezen verklaard.

Atualizado há

President Chan Santokhi is genezen verklaard van Covid-19. Op zijn jaardag, 3 februari, is hij fysiek gestart met werken en heeft 17 personen beëdigd tot lid van het Centraal Hoofdstembureau Suriname. Hij gaf tijdens de beëdiging te kennen dat hij doormiddels van medische testen genezen is verklaard. Hij liet de aanwezigen weten dat de president weer gezond is.

Met betrekking tot het CHS geeft hij aan dat de leden beëdigd zijn. CHS is een primair actor binnen het electoraal proces maar ook binnen het postelectoraal proces. Het CHS geeft uitvoering aan het grondwettelijke recht van burgers om politieke organisaties op te richten en om deel te nemen aan de verkiezingen door zorg te dragen voor het registreren van de kandidaatstelling van de politieke partijen. Het CHS controleert daarbij of de politieke organisaties daadwerkelijk voldoen aan democratische principes.

De beëdigde personen: in de functie van voorzitter Lilawatie Ragoebier en in de functie van plaatsvervangend voorzitter Wendy Jap-A-Joe. De overige leden zijn; Sarswatie Van der Hoef – Ramlagansing, Raymond Landburg, Mohamed Rostamkhan, Anenda Veldman, Dew Perkash Jaddoe, Delano Landvreugd, Muriel Held, Stanley Betterson, Rugia Bergraaf, Robert Soentik, Robby Raghoe, Lourencina Adams, Johannes Aviankoi, Gilbert van Lierop, Mohammed Guman en Arunkoemar Hardien.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App